Juridische informatie

 
Calenberg Ingenieure GmbH
Am Knübel 2-4
31020 Salzhemmendorf
Duitsland
 
Tel. +49 (0) 5153 9400-0
Fax +49 (0) 5153 9400-49
 
info@calenberg-ingenieure.de
www.calenberg-ingenieure.de
 
Executive Directors
Byung-Yong Jang, Peter Vogt
 
Rechtbank van inschrijving
Kantongerecht van Hannover
HRB 100048
BTW ID.: DE 115 444 069
 
Verantwoordelijk voor de inhoud conform Art. 55 lid 2 Duits Staatsverdrag voor omroep en telecommunicatie (RStV)
Executive Director Byung-Yong Jang
Am Knübel 2-4
31020 Salzhemmendorf
Duitsland

Tel. +49 (0) 5153 9400-0
Fax +49 (0) 5153 9400-49
info@calenberg-ingenieure.de
 
Ontwerp & programmering
Cybox GmbH
Sertürnerstraße 40
31785 Hameln
Duitsland
www.cybox.net
 
Bron afbeeldingen
Calenberg Ingenieure GmbH
Licentie: www.shutterstock.com
Licentie: www.depositphotos.com
Helge Mundt: Palazzo Barberini, www.helgemundt.de
Mark Wohlrab: Station Arnhem, www.architektur-photos.de
Kling Consult GmbH: Jewel of the Creek, www.klingconsult.de
 
EU-platform voor online buitengerechtelijke geschillenbeslechting
De Europese Unie streeft buitengerechtelijke geschillenbeslechting na door een Europees platform voor geschiloplossing te onderhouden. Hier kunnen geschillen tussen consumenten en bedrijven online worden geschikt en dit is online beschikbaar op http://ec.europa.eu/consumers/odr/.
 
 

Calenberg Ingenieure GmbH, Salzhemmendorf

Alle merknamen en handelsmerken die op deze website zijn vermeld en die door derden kunnen zijn beschermd, zijn beperkt onderworpen aan de voorwaarden van de betreffende handelsmerkwetgeving en eigendomsrechten van de geregistreerde eigenaren. Het simpel noemen van een handelsmerk houdt niet in dat ze niet door rechten van derden zijn beschermd.

Alle rechten voorbehouden. Elke vermenigvuldiging of verdere verspreiding van de inhoud als geheel of in delen via elk medium, vereist de voorafgaande, schriftelijke goedkeuring van Calenberg Ingenieure GmbH, Salzhemmendorf.
 
 

Disclaimer

Inhoud van deze website
De auteur garandeert niet dat de verstrekte informatie actueel, juist of compleet is of aan een bepaalde kwaliteitsnorm voldoet. De auteur kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke schade of verlies van materiële of immateriële aard die het gevolg is van het gebruiken of niet gebruiken van verstrekte informatie of door het gebruik van onjuiste of onvolledige informatie, behalve in geval van het aantoonbaar opzettelijk handelen of grove nalatigheid van de auteur. Alle informatie is zonder verplichtingen en niet-bindend. De auteur behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om enkele pagina's of de gehele website te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen dan wel de publicatie hiervan tijdelijk of definitief tegen te houden, zonder dat er afzonderlijk melding van deze wijzigingen wordt gedaan.

Referenties en links
Als directe of indirecte links naar externe websites ("hyperlinks") buiten de verantwoordelijkheid van de auteur liggen, dan zal de auteur alleen verantwoordelijkheid voor onrechtmatige inhoud accepteren als hij kennis had van de inhoud en het voor hem technisch mogelijk en redelijk was om bezoekers te verhinderen deze pagina's te bezoeken.

De auteur verklaart hierbij expliciet dat hij niet op de hoogte was van enige illegale inhoud op de gekoppelde websites toen de link werd aangemaakt. De auteur heeft geen enkele invloed op het huidige of toekomstige ontwerp, inhoud of auteursrecht van de websites waarnaar links worden verstrekt. De auteur neemt daarom uitdrukkelijk afstand van de inhoud van alle gekoppelde websites die na het aanmaken van de links zijn gewijzigd. Hetzelfde geldt voor alle links en referenties binnen de inhoud van de auteur zelf en naar externe bijdragen aan bezoekerslogboeken, discussieforums, lijsten van links, verzendlijsten en elke andere soort database die de auteur heeft verstrekt en waarnaar externe toegang mogelijk is. De aanbieder van de site waarnaar wordt verwezen, is de enige verantwoordelijke voor illegale, onjuiste of onvolledige inhoud, met name voor schade veroorzaakt door het gebruiken of niet gebruiken van deze informatie, niet de persoon die uitsluitend via links naar de publicatie doorverwijst.

Auteursrecht en handelsmerkrechten
De auteur doet elke inspanning om auteursrecht van de gebruikte afbeeldingen, grafieken, teksten, opnamen en videobeelden in acht te nemen, de door hemzelf gemaakte afbeeldingen, grafieken, teksten, opnamen en videobeelden te gebruiken of met licentievrije afbeeldingen, grafieken, teksten, opnamen en videobeelden te werken. Alle merknamen en handelsmerken die op deze website zijn vermeld en die door derden kunnen zijn beschermd, zijn onbeperkt onderworpen aan de voorwaarden van de betreffende handelsmerkwetgeving en eigendomsrechten van hun respectievelijke geregistreerde eigenaren. Het simpel noemen van een handelsmerk houdt niet in dat ze niet door rechten van derden zijn beschermd.

Het auteursrecht van gepubliceerde onderdelen die de auteur zelf heeft gemaakt, behoort exclusief toe aan de auteur van de website. Het is niet toegestaan om zulke afbeeldingen, grafieken, teksten, opnamen en videobeelden in elektronische of gedrukte publicaties te gebruiken, zonder de nadrukkelijke toestemming van de auteur.

Juridische geldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer moet als een onderdeel van de internetinhoud worden beschouwd waarvandaan naar deze pagina is verwezen. Indien deel van deze tekst of afzonderlijke bepalingen hierin niet wettig, niet langer wettig of niet geheel wettig zijn, dan blijft de inhoud en geldigheid van de andere delen van het document onaangetast.
 
Copyright © 2020