Carrières bij Calenberg

 


Calenberg doet nu meer dan 47 jaar lang research in de technologie van elastomeer materialen. Als wereldwijde aanbieder van oplossingen voor statische opleggingen van bouwdelen en wering van contactgeluid, zijn we voornamelijk in de bouw- en industriesectoren actief. Ons doel is om gebouwen tegen schokken te beschermen en het wooncomfort te verhogen.
 
Ons hoofdkantoor staat in Salzhemmendorf, een klein Duits dorpje in het midden van het oostelijke Weserbergland, een bekend recreatiegebied. Dit is waar we voortdurend doorgaan met de productontwikkeling en we zijn altijd op zoek naar toegewijde medewerkers die nieuwe uitdagingen met ons aan durven gaan.


We geven onze medewerkers veel aandacht en waardering. We zijn overtuigd van de voordelen die productief teamwerk biedt en beschouwen onze medewerkers als partners. Zij werken zelfstandig binnen hun verantwoordelijkheid en onze managers helpen hen op een doel- en resultaatgerichte aanpak.
 
Vind de passende baan voor u op onze pagina. Gebruik ons onlineformulier of stuur uw sollicitatiedocumenten per e-mail naar:
personal@calenberg-ingenieure.de. Staat er geen geschikte baan tussen? Dan kunt u ook een open sollicitatie naar ons sturen.


Vacatures

Ervaren medewerkers | Professionals 
 

Scripties

Studenten


Solliciteer online